MURINJO NE ŽELI VIŠE DA BUDE "MISTER NAJGORI" Uoči meča sa Frozinoneom, samo mu je pobeda u mislima
Foto: EPA/EPA/LUCA ZENNARO

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Frozinoneom, da od svih u ekipi očekuje više u narednom periodu. 

Roma je trenutno na 16. mestu na tabeli Serije A, sa jednom pobedom iz šest susreta. 

- Želimo i moramo da pobedimo. Ne smemo više da tražimo alibije. Bod iz prva tri kola učinak je koji je nametnuo pritisak mnogim igračima. Mislio sam da smo pobedama nad Empolijem i Šerifom skinuli teret sa pleća, ali se to nije dogodilo - istakao je Murinjo.

NEVEROVATNA SCENA NA TERENU Pas prekinuo meč, golman mu prepustio loptu, obezbeđenje nije moglo da ga uhvati (VIDEO)

Dodaje da on, kao i igrači snose odgovornost za slabe igre koje pruža Roma.

- Očekujem više od igrača, ali i od sebe, jer sam veoma zahtevan. Kada primite dva gola iz prekida, treniram na ovim situacijama. Od svih očekujem više. Postoji empatija prema ovim momcima, oni su moji prijatelji, a ja sam njihov prijatelj. To je vrsta veze koja je neprocenjiva. Trener je uvek sam u teškim situacijama, ali ne sa mojim igračima - zaključio je Murinjo. 

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading