ZBOG NJIH SAM OSTAO, A SADA SAM JA PROBLEM Murinjo otkrio kakvu je ponudu odbio tokom leta jer je dao reč navijačima
Foto: EPA/EPA/LUCA ZENNARO

 Žoze Murinjo je izgleda zažalio što je ostao u Rimu. Stigla je ta čuvena treća sezona u kojoj on obično gubi konce ekipe, koga god da vodi...

U prvoj sezoni je osvojio Ligu konferencija sa timom, dok je prošle sezone izgubio u finalu Lige Evrope, a nakon tih uspeha imao je, kako kaže, "najveću ponudu u istoriji fudbala", koju je odbio kako bi ostao u klubu!

DA LI JE ĐILARDINO POTPISAO OTKAZ MURINJU? Đenova razbila Romu i upalila crvenu lampicu u Rimu

-Ne volim da pričam o hipotetičkim situacijama, ali ono o čemu mogu da pričam je da su se pre tri meseca ljudi u Budimpešt ponašali kao da je tragedija ako ja odem. Rekao sam tada igračima da ću ostati, a dva dana kasnije smo igrali protiv Specije. Izašao sam na teren i rekao navijačima da ostajem. Dva ili tri dana kasnije sam se sastao sa Denom Fridkinom (vlasnikom Rome prim. aut) i dao mu moju reč da ostajem. Tokom leta sam imao jednu od najvećih i najluđih ponuda koju je imao bilo koji trener u istoriji fudbala i odbio sam je jer sam dao reč igračima, Fridkinu i navijačima.

On ne prihvata da je problem u njemu. Ima ugovor do kraja sezone i planira da ostane do kraja u večnom gradu. 

"Tri meseca kasnije izgleda da sam ja problem, ali ja to neću prihvatiti. Ne čitam novine i ne gledam televiziju, ali mi prijatelji kažu da se to priča. Ja nisam problem. Tu postoji mnogo faktora, ne možete reći ni da je jedna osoba sama odgovorna ni za pobede. Dao sam reč i ostaću ovde do 30. juna 2024. godine. Tu sam da se svakog dana borim sa igračima, vlasnicima i navijačima. Ne bojim se da ću izaći na teren i da ću biti meta protesta.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading