PO UGLEDU NA OCA Sin Dejana Stankovića potpisao ugovor sa italijanskim velikanom
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Sin proslavljenog fudbalskera, Dejana Stankovića, ozvaničio je saradnju sa Neroazurima i strpljivo čeka šansu za debi u prvom timu. Filipo Inzagi je već u nekoliko navrata uvrstio 18-godišnjeg Srbina u protokol, ali do sada nije dobijao šansu sa klupe.

Detalji saradnje nisu objavljeni, ali nema sumnje da će kapiten Primavere Intera sada dobiti daleko veći prostor za napredak u seniorskom pogonu nekadašnjeg šampiona Evrope. Inter je na isti način nagradio i Đakoma Stabilea, koji je u tandemu sa Srbinom pružao odlične partije u razvojnoj selekciji.

Stanković, standardni omladinski reprezentativac Srbije, igra na poziciji defanzivnog veziste, koju u redovima Neroazura pokrivaju Hakan Čalhanoglu, Kristijan Aslani i Lusijen Agoume.

Inter trenutno zauzima vodeću poziciju na tabeli nacionalnog šampionata Italije. Nakon šest odigranih kola u Seriji A Inter je osvojio 15 bodova uz fantastičnu gol razliku 15:3.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading