Savo Milošević
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Kako prenosi portal "Sportske.ba", na meti reprezentacije Bosne i Hercegovine nalazi se štoper Partizana Svetozar Marković (23), inače kapiten crno-belih u novoj sezoni.

Marković je, isto kao Savo Milošević, rođen u Bijeljini, pa bi u narednom periodu mogao da zaigra za BiH - ukoliko proceni da je konkurencija u nacionalnom timu Srbije prejaka da bi se izborio za značajniju ulogu.

PARTIZAN SE OGLASIO Važno obaveštenje za navijače povodom odlaganja derbija

Tokom dana u mlađim kategorijama to nije bio slučaj i Svetozar Marković je redovno igrao za Srbiju. Upisao je čak 18 nastupa za reprezentaciju do 21 godine, kao i još 25 mečevima u mlađim kategorijama, a tokom čitave 2021. godine bio je kapiten mlade reprezentacije Srbije. Svojevremeno je bio i jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera, zbog čega ga je Partizan u transferu teškom 1.500.000 evra prodao Olimpijakosu, pre nego što se dva puta vratio u Humsku gde tradicionalno pruža najbolje partije.

PROMENJEN TERMIN Evo kada će Partizan gostovati u Kruševcu

Poziv koji bi mogao da usledi već za novembarske mečeve mogao bi da nam otkrije i da li Svetozar Marković ima nameru da igra za Bosnu i Hercegovinu, čiji je dugogodišnji reprezentativac njegov saigrač iz Partizanove odbrane Siniša Saničanin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading