Orlovi stigli u Beč
Foto: Promo/Foto: FSS

- U stalnim smo pregovorima sa nekim bivšim igračima. Konkretno, Miroslav Tanjga pregovara sa dvojicom nekadašnjih igrača Vojvodine, koji su zvučna imena. Voleo bih da vratimo dva ili tri bivša igrača, ne više od toga, jer treba dati prostor i klincima koji dolaze - kazao je Zbiljić gostujući na TV Arena Sport u emisiji "Pregled kola".

Konkretno, Zbiljić namerava da vrati i neke od najboljih igrača koji su igrali u Vojvodini prethodnih godina, a ideja je da to bude i Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije koji je ovog leta otišao u Fenerbahče. 

Kada mu istekne ugovor, imaće 36 godina, ali bi i u tim godinama i te kako mogao da pomogne Vojvodini koju je napustio sada već davne 2010. I danas je mnogo bolji igrač nego tada kada je u dresu Novosađana upisao 96 nastupa, 27 golova i 17 asistencija.

- Moja velika želja je da Dušan Tadić završi karijeru u Vojvodini i da odigra barem šest meseci. Tadić bi trebalo da bude poput Miloša Šestića iz šampionske 1989. godine, koji će da ujedini sve ostale - rekao je Dragoljub Zbiljić koji je uveren da Vojvodina može da ostvari ovakav plan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading