FK Vojvodina
Foto: Promo/FK Vojvodina

Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine govorio je o stanju fudalera "lala".

- Njegovo zdravstveno stanje je najvažnija od svih tema. Još uvek je u veštačkoj komi, ali je snimak pluća značajno bolji i očekujemo da za dan- dva počne proces vraćanja u svesno stanje. Najteži period, iako još uvek nije potpuno stabilno, je prošao i bitno je da u ovom trenutku dobijamo pozitivne signale. Hvala zaposlenima na Institutu na neprekidnoj brizi i činjenju za našeg igrača i nadam se da ćemo Bolingija uskoro dobiti i na terenu - kaže Zbiljić.

Bolingi je u pauzi imao obaveze u reprezentaciji Konga, vratio se u Novi Sad 14. septembra i zbog lošeg zdravstvenog stanja odmah prebačen na Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde je urađena detaljna i kompletna dijagnostika.

Konzilijum lekara je lečenje nastavio na intenzivnoj nezi na Institutu za plućne bolesti gde je dodatno podvrgnut detaljnoj dijagnostici.

Klupski lekar Novosađana, dr Borko Vukosav je tada naglasio da je Bolingi, s obzirom na to da je u teškom stanju, na najboljem mogućem mestu gde o njegovom zdravlju brine tim specijalista koji ima enormno iskustvo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading