Igor Bišćan
Foto: EPA/EPA-EFE/IGOR KUPLJENIK

Fudbaleri Dinama iz Zagreba, poraženi su u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona od AEK-a.

Revanš u Atini je zakazan za subotu.

AEK je stigao do pobede golom u 90. minutu, a mogao je u nadoknadi do još jednog.

Golove za atinski tim postigli su Zuber i Galanopulos, dok je strelac gola za Dinamo bio Bulat.

Trener zagrebačkog tima nije krio razočaranje posle meča.

- Razočarani smo. Bili smo dobri nekih sat vremena do prvog gola AEK-a, nakon toga smo imali par šansi, ali kada smo počeli da menjamo video se pad. Igrali smo hrabro, kombinovali smo, imali smo šansu na kraju prvog dela i ko zna kako bi završilo da smo dali za 2:0, ali fudbal se igra 90 minuta. Iskusni igrači AEK-a su dočekali svoj trenutak i mogli smo čak da primimo i više golova - rekao je Bišćan i dodao:

- Livi je fenomenalno branio. To je kvalitet, puno znači, ali moraš imati balans u ekipi, moraš imati kvalitet i širinu da bi držao nivo igre protiv ekipe kao što je AEK.

Nema sumnje da će atmosfera u Atini dostići vrhunac napetosti, s obzirom na incidente koji su se dešavali prošle nedelje. Podsetimo, ubijen je 29-godišnji navijač AEK-a Mihalis Kacuris.

- Jasno je da će tamo biti vatreno, vruće i jako teško. To je stadion koji je baš navijački i domaćinski, ali šta je tu je, idemo da se borimo, biće rat i neprijateljsko okruženje, ali idemo da se borimo. To može da se iskoristi kao motivacija. Ako ništa, videli smo da smo tu negde i da možemo da se borimo s njima. Nije nam trebao drugi gol, drugačije je kada ideš u egalu. Oni neće morati riskirati, a mi da. Dugo nisu izgubili kod kuće i to sve govori koliko im stadion znači, ali idemo da probamo da pobedimo - kazao je Bišćan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading