NEĆE BITI KOREOGRAFIJE NA SEVERU Oglasili se "Bed Blu Bojsi" saopštenjem pred meč sa AEK-om
Foto: EPA/EPA-EFE/ANTONIO BAT

Navijači Dinama, popularni Bed Blu Bojsi, preduzeli su određene korake kako bi pomogli svojim "saborcima" koji su uhapšeni u Grčkoj zbog ubistva jednog fana AEK-a!

Oko stotinak navijača zagrebačkog kluba trenutno je u zatvoru zbog nereda koji su viđeni u Atini, a u kojima je jedna osoba izgubila život, te zbog njihove situacije Bed Blu Bojsi kreću u akciju skupljanja novčane pomoći.

Ujedno, saopštenjem su najavili da koreografije na večerašnjoj utakmici između Dinama i AEK-a u Zagrebu neće biti.

- S obzirom na to da su svima poznate okolnosti, odlučili smo da odgodimo planiranu rođendansku koreografiju na utakmici dok se naša braća ne vrate. Sever se trenutno nalazi u jednom od najtežih trenutaka u svojoj istoriji i želimo da pozovemo sve navijače Dinama sa svih tribina na zajedništvo i solidarnost koja nas je mnogo puta izvlačila iz teških situacija i vodila u najveće pobede - stoji u saopštenju koje prenose mediji u Hrvatskoj i dodaje se:

- Znamo svi koliko je ova utakmica važna za naš klub i želja nam je kanalisati bol, ljutnju i frustracije koje osećamo u 90 minuta podrške našem klubu i igračima kako bi ostvarili pobedu na terenu. Mi kao navijači moramo da napravimo sve kako klub ne bi ispaštao zbog ove situacije! U okolini stadiona, kao i na samoj utakmici, u našim plavim kutijama skupljaće se donacije za pomoć našoj zatvorenoj braći.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading