Printscreen Protothema
Foto: Printscreen/Printscreen Protothema.gr

Čitava Grčka ostala je šokirana jezivim incidentima koji su se u noći između ponedeljka i utorka dogodili u Atini, a tokom kojih je tragično nastradao navijač AEK-a, Mihalis Kacuris.

Grčka policija intenzivno radi na otkrivanju počinioca ovog jezivog zločina, a među glavnim osumnjičenima su Hrvat i Albanac, kod kojih su pronađeni i noževi. 

Kako piše grčka "Prototema", istražitelji su analizom prikupljenih snimaka sa video nadzora u Novoj Filadelfiji, došli do novih saznanja.

Prema relevantnom izveštaju, koji je dostupan pomenutom portalu, čini se da je nesrećni mladić u 23.08 ranjen, dok ga, zajedno sa ostalim navijačima AEK-a jure Dinamovi huligani. 

Prethodno je, tri minuta ranije, tačnije u 23.05 viđen sa ostalim navijačima AEK-a, kako kreću ka mestu gde je prvo izbila tuča. Nakon toga, nesrećni mladić je viđen kako povređen hoda ispred kioska, na raskrsnici ulica "Smirni" i "Foko".

Nakon toga, ranjeni Mihalis kolabira i pada, usled nekontrolisanog krvarenja, a nepoznata osoba koja se našla na tom mestu pokušava da ga drži uspravno, ali ne uspeva, što je sabeležila i kamera video nadzora.

Upozoravamo vas da je fotografija uznemirijućeg sadržaja.

Printscreen Protothema.gr

Printscreen Protothema

 

Hitna pomoć stiže na lice mesta u 23.32, i ranjenog mladića odvozi u bolnicu, gde je nažalost kasnije preminuo.

Podsetimo, u petak je saslušano 30 uhapšenih huligana, koji su negirali krivicu i kao odbranu izneli da su se "našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading