FK AEK
Foto: EPA/AP/Thanassis Stavrakis

Slomljeni roditelji 29-godišnjeg Mihalisa Kacurisa, kojeg su, kako se sumnja, ubili navijači Dinama iz Zagreba u Atini, kao i njegovi rođaci, prijatelji i organizacija AEK-a oprostili su se u petak od njega u Crkvi Svetog Konstantina u Elfasini gde je živeo sa porodicom.

Majci nastradalog navijača pozlilo je kada su je obavestili da njen sin poginuo, a za sve to krivi državu koja nije adekvatno odreagovala i  sprečila kobni sukob. Otac je takođe završio u bolnici, gde je zbrinut  na kardiološkom odeljenju i do daljnjeg je pod nazdorom. Majka je otpuštena iz bolnice "Crveni krst". 

NEPLANIRANI PROBLEM ZA "GRAĐANE" Optužen za silovanje, nije igrao fudbal dve godine, a sada mu Siti duguje 11,5 miliona evra

Opština Elefsina saopštila da se nijedan sportski ili kulturni događaj neće održavati u gradu do kraja sahrane. U znak žalosti zbog tragične smrti tog mladog čoveka, neće biti bilo kakvih sportskih ili kulturnih događaja na teritoriji te opštine. "Izražavamo našu najdublju tugu i saučešće njegovoj porodici i stojimo uz njih u ovom tragičnom trenutku. Srećan put, Mihalise...", piše u oproštaju od navijača AEK-a. 

Porodica ubijenog navijača takođe se oglasila porukom koja cepa srce:"Nesebično je pomagao u požarima, beskućnicima, verovao je u Boga i zato je porodica odlučila da umesto venaca donacije budu predate udruženju ELPIDA, deci oboleloj od rada, u znak sećanja na Mihalisa. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading