UEFA SE OGLASILA O NEREDIMA U ATINI Hitan sastanak Čeferina sa premijerom Grčke – pozvani i predstavnici najvećih klubova
Foto: Promo/Foto: FSS

Grčki mediji navode da će 16. avgusta u Atinu doputovati predsednik Evropske fudbalske unije Aleksander Čeferin gde će razgovarati sa čelnicima četiri najveća kluba.

Na tom sastanku, kako prenose Grci, biće prisutan i premijer države Kirjakos Micotakis, koji je i inicirao ovo okupljanje na kojem će jedina tema biti događaj koji se desio i kako preduprediti da se više nikad ne ponovi. 

Micotakis i Čeferin su već razgovarali telefonski povodom tragedije koja se dogodila 7. avgusta u kvartu Nea Filadelfija, u kojoj je ubijen navijač AEK-a Mihalis Kacuris.

Tom prilikom su i ugovorili sastanak na kojem će biti pozvani i predstavnici najvećih grčkih klubova Olimpijakosa, Panatinaikosa, PAOK-a i AEK-a.

Čeferin je svakako u svom rasporedu imao upisanu posetu Atini za taj dan, ali potpuno drugim povodom, pošto će glavni grad Grčke, konkretno stadion Olimpijakosa "Karaiskakis", biti domaćin meča za trofej Superkupa Evrope između Sevilje i Mančester sitija.

Nakon tog meča uslediće sastanak sa prmeijerom Grčke i klubovima.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading