Artur Žorž
Foto: EPA/EPA-EFE/HUGO DELGADO

Fudbaleri Brage pobedili su ekipu TSC-a rezultatom 3:0 (2:0) u utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener portugalske ekipe, Artur Žorž svestan je da je njegova ekipa na korak od plej-ofa najelitnijeg klupskog takmičenja.

- Smetaju mi takve opaske, čini mi se da su komentari bez ikakvog smisla. Ono što smo slabije uradili protiv TSC-a jeste da nismo uspeli održali intenzitet kojim smo počeli utakmicu, ali sam veoma zadovoljan, rezultatom i učinkom ekipe - primetio je Žorž.

Braga ima ogromnu prednost pred revanš u Bačkoj Topoli, a doza opreza se oseća u rečima njenog trenera.

Braga - TSC

EPA-EFE/HUGO DELGADO

 

 

- U ovim kvalifikacijama nikad ne možete da tvrdite da je gotovo. Siguran sam da u TSC razmišljaju kako ništa nije izgubljeno. Revanšu ćemo pristupiti jednakom odlučnošću i stavom. Probaćemo da i u Srbiji budemo koherentni, da pobedimo i na gostovanju, dodavši:

- Svideli su mi se intenzitet i posvećenost ekipa tokom celog meča, uz veliku nadmoć i dominaciju tokom 90 minuta i veoma dobrih prvih pola sata. Dopala su mi se izdanja svih novajlija, posebno Žose Fonta i Vitora Karvalja. Zalazar je ušao u fazi utakmice kad je trebalo da imamo više kontrole sa loptom, a i on je opravdao očekivanja. Napravili smo sjajan kolektivni prikaz, pokazali čvrstinu i ambiciju kako bismo ostvarili rezultat koji nam omogućava malo komfora.

Na kraju je Artur Žorž pohvalio atmosferu na Munisipalu.

- Naši navijači su nam pružili snažnu podršku, koju se nadam da će ponoviti tokom cele sezone, jer je fundamentalna za naša stremljenja - dodao je trener Brage.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading