SRBIN OSTAJE BEZ MILIONA Evo koliko novca Mitrović gubi jer ga gazda Fulama ne pušta u Saudijsku Arabiju
Foto: AP/AP/Zac Goodwin

 

Nikad više za Fulam! Makar sedeo na tribinama tri godine, do kraja ugovora...

Aleksandar Mitrović je ovo rekao porodici i prijateljima, preneli su britanski mediji, besan što ga londonski klub ne pušta u Saudijsku Arabiju. Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije ima zicer za supertransfer - Al Hilal mu nudi 75 miliona evra! - ali na „Krejven kotidžu“ nisu marili za želju 28-godišnjeg Srbina da potpiše ugovor karijere. Navodno ne žele da ostanu bez najboljeg igrača, što Mitrogol uistinu jeste, a zapravo tvrde pazar. Jer, posle dve odbijene ponude iz Rijada, druge od 40 miliona, sad su postavili cenu - 60 miliona evra! Svejedno što Transfermarkt procenjuje Smederevca na 28 miliona...

Ukoliko iz Al Hilala ne stigne tražena ponuda, Fulam će našem asu izbiti iz džepa 61 milion evra! Tolika je, naime, razlika između Mitrovićeve zarade među „kolibarima“ do kraja ugovora 2026. i one koju bi za isti period imao u saudijskom klubu. Na Ostrvu ima platu od 4,8 miliona evra po godini, a Arapi ga mame s pet puta većom - 25 miliona!

SRBIN OSTAJE BEZ MILIONA Evo koliko novca Mitrović gubi jer ga gazda Fulama ne pušta u Saudijsku Arabiju

Tanjug/Ap

 

Vlasnici Al Hilala, naravno, mogu da odreše kesu, čije dno se očigledno ne nazire, samo je pitanje da li im je cenkanje Engleza povredilo ponos. A ukoliko plate tih 60 miliona evra da bi Sergeju Milinkoviću Saviću doveli reprezentativnog saigrača, učinili bi Mitrovićev transfer najvećim ovog leta u Pro ligi, najvećim u istoriji. Podsećanja radi, Kristijano Ronaldo i Karim Benzema su došli na Bliski istok kao slobodni igrači...

Na pripreme u SAD reda radi

Mitrović je, navodno, bio odlučio da (juče) ne ode na pripreme s ekipom u SAD, ali je, prenosi Skaj, pristao na nagovor svojih agenata i predstavnika Profesionalne asocijacije fudbalera. Za to vreme, dok je u Americi, zastupnici srpskog reprezentativca će pokušati da ubede gazdu Tonija Kana da spusti cenu za 10 miliona evra, koliko bi Al Hilal platio.

SRBIN OSTAJE BEZ MILIONA Evo koliko novca Mitrović gubi jer ga gazda Fulama ne pušta u Saudijsku Arabiju

AP/Zac Goodwin

 

 

Navijači: Zaslužio je da ga pustite

Odluka Fulama da Mitrović mora s ekipom na pripreme začudila je deo navijača „kolibara“, koji smatraju da nezadovoljan igrač nije koristan treneru Marku Silvi. S druge strane, većina fanova traži od uprave kluba da izađe u susret Srbinu, ceneći svu onu radost koju im je donosio golovima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading