aleksandar keržakov
Foto: Privatna arhiva

Zvučno ime koje je u Rusiji u žiži ne samo zbog sportskih rezultata već i zbog burnog privatnog života. Prethodne veze obično su se završavale parnicama, a na sever Bačke došao je sa trećom suprugom Jevgenijom Ledaščovom.

Prvi put se oženio 2005. godine i sa Marijom Golovom dobio ćerku Darju Aleksandrovnu. Brak se raspao 2010. godine, a onda su usledila dva glamurozna venčanja.

Keržakov je ponovo stao na ludi kamen sa Milanom Tjulpanovom, TV voditeljkom, blogerkom i jutjuberkom.

Milana (30) je rođena u Sankt Peterburgu u bogatoj porodici. Njen otac je bivši viceguverner Vadim Albertovič Tjulpanov. S vremenom je dobio unapređenje, postavši član Saveta Federacije i senator zakonodavne skupštine.

Roditelji su je obožavali, kupovali poklone, vodili u letovališta i oblačili je kao princezu. Bila je aktivno dete, trenirala tenis, ples, išla je na glumu, ali je diplomirala novinarstvo. Nastavila je studije na master programu na Univerzitetu Vestminster u Londonu.

aleksandar keržakov

 

 

Na početku TV karijere posebnu pažnju posvetila je izgledu. Pored teretane i pravilne ishrane, uradila je i dve plastične operacije, uključujući korekciju usana.

Upoznala je Aleksandra 2014. godine tokom raskida sa vanbračnim suprugom sa kojim ima sina Igora. Keržakov je video Milanu na naslovnoj strani časopisa, pronašao je njene kontakte i pozvao je na sastanak. Odmah su se rodile simpatije. U junu 2015. Tjulpanova i Keržakov su se venčali i preselili u Švajcarsku, gde je igrao za Cirih. U aprilu 2017. par je dobio sina Artjoma.

Nekoliko dana pre porođaja Milana je doživela tragediju, njen otac se okliznuo boraveći u vikendici i pao, što se završilo tragično. Posle toga počela je da koristi drogu, zbog čega je provela pet meseci u bolnici. Keržakov je preuzeo starateljstvo nad sinom i zabranio Milani da ga viđa. Taj postupak je na kraju postao glavni razlog za razvod.

U julu 2018. Tjulpanova je u programu „Neka pričaju“ detaljno govorila o razvodu. Navela je da ju je fudbaler prevario i više puta podigao na nju ruku.

Razvod Keržakova i Tjulpanove dogodio se u proleće 2019. Rezultat - dobila je pravo da odgaja Artjoma i prima alimentaciju koja iznosi šestinu fudbalerovih prihoda. Uspela je da se oporavi i nastavi normalno da živi.

Keržakov se nije predavao, pa se prošle godine oženio i treći put visokopozicioniranom i nagrađivanom filmskom producentkinjom Evgenijom Ledaščovom.

aleksandar keržakov

 

 

Upoznali su se 2017. godine, kada je radila kao producent programa „Pumping Team“ na TV Mač, a fudbaler je bio glavni lik projekta. Venčali su se u junu 2022. godine u Sankt Peterburgu. Gosti su bili fudbaleri Zenita i Nižnjeg Novgoroda, sportski blogeri, a učesnica Evrovizije, pevačica Maniža, uveseljavala je goste.

Posle venčanja Ledaščeve i Keržakova razočarana je bila bivša supruga Milana. Umesto čestitki, prisetila se kako je uveče, nakon slikanja u matičnom uredu, odvezla pijanog muža kući dok se dopisivao s Alisom, suprugom saigrača Aršavina, bar tako tvrdi metaratings.ru.

„Sašine bivše i ja smo ostale u kontaktu i razgovaramo o našem tužnom iskustvu. Tako da čekamo Ženju u našem klubu bivših žena“, napisala je Tulpanova na društvenim mrežama. Aleksandar nije reagovao na etiketiranje bivše supruge.

U jednom intervjuu Aleksandar je istakao da je srećan sa Evgenijom, a dodao je da mu bivša žena zabranjuje da se viđa sa sinom Artjomom.

- Sa ćerkom komuniciram mnogo češće nego sa sinom. To je jedino što me brine - rekao je trener, a nedavno se Milana požalila na malu alimentaciju od 10.000 rubalja.

Evgenija i Aleksandar izgledaju kao srećan par. Nadamo se da se u trećem braku fudbaler više neće suočavati sa neprijatnim iznenađenjima, a da će sa Spartakom imati dobre rezultate.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading