JUVE HOĆE SERGEJA Srbin ide iz Lacija, ali pojavio se jedan važan uslov
EPA/ RICCARDO ANTIMIANI

Popularni SMS ušao je u poslednju godinu ugovora sa "nebeskoplavima" i po svoj prilici neće ga produžiti, što je poslovično tvrdom pregovaraču Klaudiju Lotitu značajno skraćuje prostor za manevar u pregovorima sa zainteresovanim stranama za reprezentativca Srbije.

Sergej u 28. godini želi novi izazov u nekom od najjačih klubova Evrope, a jedan od izbora koji se nameće jeste Juventus. 

Stara dama iza sebe ima vrlo turbulentnu sezonu, u kojoj je usled sankcija zbog finansijskih malverzacija bivšeg rukovodstva i minus bodova završila tek na sedmom mestu Serija A i umesto u Ligi šampiona takmičiće se u kvalifikacijama za Ligu konferencija. To je Bjankonere učinilo manje poželjnom destinacijom za mnoge fudbalere, ali Juve je i dalje Juve čak i kada je u problemima.

SRBIN OPET POGODIO Da li je ovo poslednji gol Sergeja u dresu Lacija?

Prema saznanjima "Tutosporta" i "Gazete delo sport", torinski klub se uključio u trku sa minalnskim Interom za potpis popularnog SMS-a, kojeg je trener kluba iz Pijemonta Masimilijano Alegri označio kao prioritetnu metu na poziciji veznjaka.

Juventus već godinama prati razvoj srpskog reprezentativca, a situacija oko njegovog ugovora sa Lacijom je takva da je sada možda i najpogodniji trenutak za realizaciju transfera. Takođe, sve bi mogla da pogura i Sergejeva želja za promenom.

Prvi čovek Lacija, Klaudio Lotito, nije spreman da ide ispod sume od 35.000.000 evra i traži isključivo keš, dok Bjankoneri u planu imaju da uz nešto novca u Rim pošalju švajcarskog vezistu Denisa Zakariju koji se vraća sa pozajmice iz Čelsija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading