TSC NA BOD DO LIGE ŠAMPIONA Čukarički kiksnuo na "krovu", ekipi iz Bačke Topole dovoljan bod u poslednjem kolu za drugo mesto
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Čukarički je poveo golom Stefana Tomovića u 12. minutu. Voždovac je izjednačio pogotkom Danila Teodorovića u 90. minutu. Čukarički je meč završio sa fudbalerom manje, pošto je u 80. minutu isključen Sambu Sisoko.

TSC je u gostima pobedio Novi Pazar 4:1. Golove za ekipu iz Bačke Topole postigli su Nemanja Petrović u 53, Aranđel Stojković u 57, Petar Ratkov u 67. i Stefan Vukić u 78. minutu. Jedini pogodak za Novi Pazar dao je Bojica Nikčević u 89. minutu iz penala.

Fudbaleri TSC-a

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Vojvodina i Partizan igrali su ranije večeras bez pobednika, 2:2, dok je meč između Radničkog i Crvene zvezde u Kragujevcu juče završen rezultatom 1:1.

Prvo mesto na tabeli plej-ofa SLS drži Crvena zvezda sa 96 bodova, TSC ima 74, a Čukarički je treći sa 72. Partizan je četvrti sa 68, dok Vojvodina na petom mestu ima 62. boda.

U poslednjem kolu plej-ofa SLS narednog vikenda igraće: Crvena zvezda - Novi Pazar, TSC - Vojvodina, Čukarički - Radnički (KG) i Partizan - Voždovac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading