NAPOLI SPREMA BOMBU Poznato ko bi mogao na klupi da nasledi Spaletija, zna kako se osvaja Skudeto
Foto: AP/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

I šanse za to su velike pošto je Lučano Spaleti ušao u konflikt sa predsednikom kluba Aureliom De Laurentisom. 

Spaleti mu je zamerio što je prećutno produžio njegov ugovor do 2024. godine, odnosno iskoristio klauzulu, a da nisu popričali (čitaj: pojačali zaradu) o toj temi, već je kontroverzni De Laurentis javno pričao o tome s novinarima. 

Sve podseća na leto 2018. godine kada je slično otišao Mauricio Sari u Čelsi, zbog čega se daju velike šanse Spaletiju da digne sidro. Dva kola pre kraja su već isplivala imena njegovih naslednika.

POMERENO FINALE KUPA SRBIJE Promenjen je termin, a ovo je razlog

I među njima se najviše kotira Antonio Konte, koji je slobodan na tržištu. 

Konte se rastao sa Totenhemom u martu zbog slabih rezultata, ali i javnog kritikovanja fudbalera tog tima, zbog čega mu je uručen otkaz.

Nema sumnje da bi njegov dolazak u Napulj bio nadogradnja Napolija, i pored toga što je Spaleti doneo Skudeto posle 33 godine, ali na stolu ima još nekoliko ponuda.

Povratak u Italiju mu je sigurno primamljiv, posebno što jako dobro poznaje teren i bio je uspešan u Interu i Juventusu, s kojima je osvajao trofeje. 

Pored Kontea za klupu Napolija se spominju još Đanpjero Gasperini iz Atalante, Vičenco Italijano (Fjorentina), ali i menadžer Brajtona Roberto De Zerbi, s tim da su male šanse u toj misiji.

Konte deluje kao pravo rešenje, za obe strane...

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading