TRAGEDIJA Fudbaler poginuo u stravičnoj nesreći (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Aleksandar Karjakin je poginuo u jezivoj  nesreći na autoputu iz Moskve prema Minsku. Bio je član Spartaka iz Moskve, mada nikada nije odigrao zvaničan meč za klub, dok je nosio i dres Dinama iz Moskve, Himkija i Rijalita, pre nego što je završio karijeru 2018. godine. 

 

 

Ruski mediji prenose da je učestvovao u uličnim trkama u Minsku, a da  je do nesreće došlo jedan sat iza ponoći 13. maja kada je njegov auto "Nisan" udario u ogradu na autoputu pri punoj brzini. Automobil se nakon udarca nekoliko puta okrenuo i završio na sredini kolovoza. Navodno je fudbaler vozio  220 km/h. Njegov automobil je u potpunosti uništen, a iako je malo posle nesreće prevežen u bolnicu, nakon nekoliko dana je preminuo. Lekari su sve pokušali, ali nisu uspeli da mu pomognu pošto je stigao sa ozbiljnim povredama glave, polomljenim nogama, rebrima... 

POGODAK POSLE VIŠE OD GODINU DANA Nemanja Motika otišao iz Zvezde, a sada je postigao prvenac za novi klub

 

 

-To se dogodilo bukvalno 30 metara od mene, vozio sam se u nizu automobila brzinom od 100 km/h. Dva sportska automobila su se trkala. "Nisan" je hteo da uleti u džep na putu, a tamo je bilo mokro posle kiše. Automobil je išao najmanje brzinom od 140 km/h, možda i više. I tako je uleteo u graničnik - rekao je za ruski portal "MK" očevidac nesreće.

Jedan od svedoka koji je među prvima stigao na mesto nesreće kako bi pomogao nastradalom, pozvao je hitnu pomoć. Pronašao je dokumenta Aleksandra Karjakina i sa fudbalerovog telefona pozvao njegove prijatelje. Policija utvrđuje okolnosti nesreće, a neki mediji prenose da postoji mogućnost da je fudbaler izgubio kontrolu zbog pogrešnog odabira guma.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading