PORODIČNA TRAGEDIJA Reprezentativac Nemačke i njegova supruga objavili tužnu vest
Foto: EPA/EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Fudbalski reprezentativac Nemačke Jonas Hofman doživeo je porodičnu tragediju, pošto su on i njegova supruga izgubili bebu.

Njegova supruga Laura Vinter, koja je TV voditeljka Skaj sporta, objavila je tužnu informaciju na svom Instagramu koja je rastužila čitav fudbalski svet.

- Dugo sam razmišljala da li da kažem ne nešto. Moral li nešto da kažem? moralismo da se oprostimo od naše male drage pre nekoliko nedelja, poptuno neočekivano. Hvala svima koji misle na nas. I hvala vam na razumevanju da nećemo dalje komentarisati ovo - napisala je Vinterova na svom "storiju" na Instagramu. 

PORODIČNA TRAGEDIJA Reprezentativac Nemačke i njegova supruga objavili tužnu vest

Printscreen Instagram

 

Tragedija se dogodila početkom aprila, a zbog toga je Hofman, inače najbolji fudbaler Borusije Menhengladbah, propustio meč protiv Kelna, koji je lokalni derbi za Menhengladbah, kako bi pružio podršku svojoj supruzi u Minhenu.

SPREMA SE OPASNA ČISTKA Klop uzeo metlu u ruke

Par je 14. marta na Instagramu podelio fotografiju na kojoj je voditeljka sa trudničkim stomakom uz komentar: "Beba je na putu, beskrajno smo zahvalni, 1+1=3".

Nažalost, uskoro su saznali tragičnu vest koja je teško pogodila i voditeljku i fudbalera koji je iz privatnih razloga odsustvovao neko vreme sa treninga i utakmica. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading