NA METI PREMIJERLIGAŠA Nude pravo bogatstvo za Ducija Vlahovića
Foto: AP/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Sada se, u moru velikana, ime srpskog golgetera dovelo s neočekivanim klubom. 

Kako piše Marka, Aston Vila je spremna da ponudi Staroj dami više od 100 miliona evra kako bi dovela Vlahovića. Svi se pitaju otkud klubu iz Birmingema taj novac, ali vlasnici imaju plan da u narednu sezonu uđu s velikim ambicijama i pod palicom Mateua Alemanija.


Poznati fudbalski radnik stiže na Vila park iz Barselone i već je "nacrtao" dva bombastična pojačanja. Ideja mu je da, pored Vlahovića, sa Nou Kampa odvede Ferana Toresa.

Aston Vila je rešenja, s Unaijem Emerijem na klupi, da osnaži ekipu tako što će se u velikoj meri pitati na transfer tržištu, a ime Vlahovića tome govori u prilog.
NA METI PREMIJERLIGAŠA Nude pravo bogatstvo za Ducija Vlahovića

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

 

SRBIJA IMA ZVER OD NAPADAČA Ovo su uspeli samo Vlahović i Haland, nestvarno
Međutim, veliko je pitanje kako će reprezentativac Srbije da reaguje na interesovanje kluba iz Birmingema, posebno jer neće da igra u Ligi šampiona, što mu je prioritet u ovom trenutku. Čak i s Juventusom, a i u redu su mnogi drugi velikani. 

Popularni Duci se od januara povezuje sa Arsenalom, Čelsijem, Real Madridom i Pari Sen Žermenom, dok se i provlačilo ime minhenskog Bajerna.

Jasno je da svi oni imaju novac da isprate Juventusove zahteve od preko 100 miliona evra, koliko traži za veliki transfer. Bjankoneri bi i tako zaradili na Srbinu jer su ga pre godinu i po dana doveli iz Fjorentine za 81 milion evra.

NA METI PREMIJERLIGAŠA Nude pravo bogatstvo za Ducija Vlahovića

EPA/Roberto Bregani

 

Međutim, Vlahovićev ogromni talenat nije došao u potpunosti do izražaja u Torinu iz raznoraznih razloga, a najčešće se provlačio defanzivni sistem Masimilijana Alegrija.

Takođe, bitnu ulogu su imale i povrede, ne može ni da se skine Vlahovićeva odgovornost i nervoza, ali su celokupnog paketa svesni drugi klubovi i zato je mnoštvo njih u redu.

Kojem će se carstvu privoliti pokazaće predstojeće leto. Utisak je da su najmanje su šanse da ostane u Juventusu... 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading