AKO DO SADA NISTE NAUČILI - SEVILJA JE DOKTORIRALA LIGU EVROPE Komšarne greške De Hee i Megvajera izbacile Junajted, Vlahović i Kostić idu po trofej (VIDEO)
Foto: AP/Tanjug/Ap

Fudbaleri Sevilje, Bajer Leverkuzena i Juventusa igraće u polufinalu Lige Evrope nakon što su ove večeri eliminisali svoje rivale.

Najzanimljvije bilo je u sudaru Sevilje i Mančester junajteda, a Španci su sa čak 3:0 uspeli da prođu dalje i još jednom pokažu da je Liga Evrope njihovo takmičenje.

AKO DO SADA NISTE NAUČILI - SEVILJA JE DOKTORIRALA LIGU EVROPE Komšarne greške De Hee i Megvajera izbacile Junajted, Vlahović i Kostić idu po trofej (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Posle vođstvo od 2:0 u prvom meču, pa dva primljena autogola i 2:2. U drugom meču su se pitali samo Španci, ali... u mnogome su im pomgoli Hari Megvajer i David de Hea koji su napravili ogromne kikseve.

 

 

En Nesiji ih je dva puta kaznio, dok je Bade bio autor trećeg pogotka.

Prolaz dalje ostvario je i Juventus koji je posle pobede u Torinu (1:0) odigrao 1:1 na gostovanju Sportignu u Lisabonu.

Dušan Vlahović i Filip Kostić tako će igrati protiv Sevilje za prolaz u finale. Rabio je doneo prednosti Italijanima, dok je Edvards postavio konačan rezultat.

Bajer iz Levekuzena bez mnogo muke eliminisao je belgijski Rojal Union i sa 4:1 izborio prolaz među četiri najbolje ekipe.

Četvrtfinale je zatvorio okršaj Rome i Fejenorda. Holanđani su slavili u prvom meču sa 1:0 i do 90. minuta imali rezultat koji ih vodi dalje (1:1), ali je onda Paulo Dibala pogodio i nagovestio prolaz Rimljana.

U produžecima su pogađali El Šaravi i Pelegrini za overu plasmana. Pre toga Spinacola je bio strelac u regularnom delu meča, dok je jedini pogodak za goste bio delo Igora Peiksaa.

Roma će u borbi za finale igrati protiv Bajera iz Leverkuzena za 14 dana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading