STANKOVIĆ? ŠTA JE ON TO DONEO? Legenda udarila na Dekija, potpuno ga "bacio pod voz"
Foto: EPA/EPA/Alessandro Di Marco

- Stanković? Ja ga ne bih doveo jer mu je trebalo dva meseca da u potpunosti razume kako stvari stoje u ligi, potom pogledajte njegov prosek osvojenih bodova. Marko Đampaolo (prethodnik Stankovića, prim. aut) je imao više bodova od njega. Povrh svega, nije bilo ama baš nikakvog pomaka u igri i trebalo je da bude smenjen još pre dva meseca jer ni tada nije bilo rezultata. Znam da je loše ako menjate 2-3 trenera za sezonu, ali ako želim spas, menjao bih ga! - rekao je Pjetro Verhovod, legenda Sampdorije za italijanske medije.

DEKI STANKOVIĆ PROGOVORIO O TRENERSKOM POSLU Neću da budem loša kopija ili Klopa

Verhovod, koji je za Sampdoriju igrao od 1983. do 1995. godine i pamti slavne dane pod Vujadinom Boškovim, ističe da je izračunao da u slučaju njegovog voljenog kluba sve zavisi od Specije koja ima 25 bodova.

- Nada uvek postoji, ali biće jako teško. Prilika je izgubljena porazima od Lečea i Monce, koji se takođe bore za opstanak, i sada baš ništa više ne zavisi od Sampdorije.Šta je to Stanković doneo timu? Ekipa možda igra bolje, ali to me ne zanima. Ako želim da spasim sebe i tim ispadanja, više bih voleo da ekipa ne igra lepo za oko, ali da pobeđuje - naglasio je Verhovod i tako "bacio" Stankovića pod voz.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading