REAL ODIGRAO STRAŠAN MEČ Anćeloti: U svim aspektima smo bili bolji od Barselone
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

Real se sinoć plasirao u finale Kupa kralja, pošto je na "Nou Kampu" savladao Barselonu rezultatom 4:0 u revanšu meču polufinala. U prvoj utakmici odigranoj u Madridu, katalonski klub je slavio 1:0.

"Odigrali smo veoma dobar meč, zasluženo smo pobedili. U drugom poluvremenu smo igrali dosta dobro, pošto je bila veoma komplikovana utakmica. Kada god smo imali prilike stvarali smo opasnost. Bili smo bolji u svim aspektima, i u napadu i u defanzivi. Da nismo tako odigrali ne bi pobedili sa 4:0. Još jednom moram da kažem da sam srećan zato što sam trener Reala", rekao je Anćeloti.

Na utakmici u Barseloni briljirao je napadač Reala Karim Benzema, koji je postigao het-trik. On je jedini fudbaler Reala posle Ferenca Puškaša koji je postigao het-trik protiv Barselone na "Nou Kampu".

"Još jedna 'Zlatna lopta' za Karima? Zašto da ne? On je i dalje jedan od najboljih igrača na svetu", dodao je trener Reala.

Trener Barselone Ćavi Ernandez priznao je da mu je poraz od Reala teško pao.

"Ovo baš boli, ali imamo La ligu gde se nalazimo na prvom mestu. Moramo da reagujemo posle ovog neuspeha. Igrali smo bolje nego što rezultat kaže, jer ovo baš strašan poraz. Drugi gol nas je ubio. Moram da priznam da smo odigrali loše u drugom poluvremenu", dodao je Ćavi.

Real će u finalu Kupa kralja igrati protiv Osasune, koja je polufinalu eliminisala Atletik Bilbao.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading