MOGUĆE JE - I OBRAZOVANJE I SPORT Prvotimac Intera diplomirao psihologiju
Foto: AP

Najbolji dokaz za to je prvotimac Intera Robin Gosens. Pouzdani levi bek, s pravom, se pohvalio na Instagramu da je posle četiri godine studiranja diplomirao na fakultetu za psihologiju.

Ponosni diplomac je priložio i sliku svoje nove diplome i ispod nje napisao motivacionu poruku koja će mnogima otvoriti oči.

 

 

-  Konačno. Posle četiri godine napornog rada, konačno sam diplomirao psihologiju. Bio je to dug put koji me je koštao mnogo snage i energije, jer su fudbal i moja porodica, naravno, glavni fokus mog života. Naš sin je rođen na poslednjoj godini studija - najveći dar na svetu - ali to nije značilo da sam imao više vremena za učenje. Hteo bih da pojasnim dve stvari: Sanjati je vredno, zaista jeste. Zato počnite da sanjate i dozvolite da vas ti snovi vode. Niko ne kaže da će se ostvariti sami od sebe. To je uvek težak posao. Ali biće vredno toga. Psihički problemi ne postoje samo u fudbalskom biznisu, već i u društvu u celini, i još uvek su prevelika tabu tema. Možete trajno da funkcionišete kao ljudsko biće samo ako vam je glava slobodna. Dakle, ako nije, trebalo bi da tražite pomoć. Ovo je znak prave snage. Ko ovo ne razume je suprotno - slab! - napisao je nemački fudbaler.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading