SKANDAL TRESE SVET FUDBALA Huligan utrčao na teren i slomio nos igraču Fjorentine (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon što je Fjorentina povela 4:1 protiv Sivaspora u 89. minutu i tako obezbedila prolaz u četvrtfinale Lige konferencija, više navijača domaćih uletelo je na teren i jedan je uspeo da udari u lice Alesandra Bjanka. 

Mladić koji je samo nekoliko sekundi pre toga ušao u igru i dobio retku šansu da zaigra na evropskoj sceni našao se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i jedini je koji je fizički povređen posle upada huligana.

Bjanku je slomljen nos i iz svlačionice je podelio fotografiju sa čitavim svetom, zbog čega sigurno Sivaspor čeka oštra kazna UEFA koja ne bi smela da toleriše ovakve incidente, što je naznačio i trener Vinčenco Italijano.

- To što je Bjanko udaren jednostavno je sramota, on nije ni vidio navijača kako dolazi, a sada ima slomljen nos. Publika je gurala svoj tim napred, međutim ovaj gest je sve pokvario. Strašno je što je 20-godišnjak žrtva takvog nasilja u jednoj predivnoj fudbalskoj večeri. Čekamo da vidimo koga ćemo dobiti na žrebu za četvrfinale, ali ponosni smo na ono što smo dosad postigli, ovo je pravi mentalitet pobednika - rekao je trener Fjorentine za "Sky Italija" posle meča.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading