NAPUŠTA KLUB NA KRAJU SEZONE Luka Ilić odlazi iz TSC-a
Foto: Privatna arhiva/FK TSC

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Ilić (23) vratio se prethodnog leta u Srbiji i tako izazvao pravi zemljotres u Superligi. Igrač Mančester sitija pojačao je redove TSC-a iz Bačke Topole i pokazao sav svoj potencijal.

Ilić se nametnuo kod trenera Žarka Lazetića, zaslužio poziv Dragana Stojkovića Piksija i odužio se golom protiv Sjedinjenih Američkih Država u prijateljskom meču.

Ipak, pored toga što su u TSC-u žarko želeli da ga zadrže, to se ipak neće desiti. Mladi fudbaler vratiće se Siti koji ga je pozajmio srpskom timu.

NAPUŠTA KLUB NA KRAJU SEZONE Luka Ilić odlazi iz TSC-a

FK TSC

 

- Nažalost, mi Luku ne možemo da zadržimo. Hvala njemu što nas je izabrao, velika je to stvar. Dolazili su ljudi iz Mančester sitija i bili su oduševljeni onim što su videli. Ilić doprinosi razvoju drugih igrača, celog tima. Klubovi uglavnom ne vole da pozajmljuju igrače, ali je kod nas to lepo ispalo. Ilić ima ogroman kvalitet i mislim da je na svojoj poziciji najbolji igrač u Srbiji. Želim mu svu sreću i nadam se da će se vratiti u Siti ili u neki klub iz liga petice i postati reprezentativac. Mi na njegovoj poziciji već planiramo drugog igrača, doveli smo Milosavljevića iz Voždovca - otkrio je predsednik TSC-a Janoš Žemberi u razgovoru za Alo.

Ilić je ove sezone odigrao 15 utakmica, postigao tri gola i četiri puta bio asistent. U karijeri je pored Crvene zvezde nosio dres NAC Brede i Troje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading