NISU SAMO PARMA I ANDERLEHT Stigla ponuda od preko 2.000.000 za napadača, TSC odbio
Foto: Privatna arhiva/FK TSC

 

Fudbaleri TSC-a igraju jako dobro ove sezone, a posebno se u Bačkoj Topoli istakao golobradi napadač Petar Ratkov, momak koji je već ove zime mogao da napusti Srbiju i postane novi rekordan transfer tima sa severa naše zemlje (posle Mihajla Banjca i prelaska u Lokomotivu).

Međutim, uprava kluba odlučila je da odbije nalete Parme i Anderlehta, a predsednik Janoš Žemberi u razgovoru za Alo! otkrio je da je na adresu TSC-a stigla i treća ponuda od preko 2.000.000 dolara. Njujork siti je želeo Ratkova u MLS ligi, ali je stigao odgovor - ne.

Napadač TSC-a Petar Ratkov

FK TSC

 

-  U ovom poslu morate biti hladnokrvni, verovati u sebe, u svoje igrače i biti strpljivi. To je najbitnija osobina u fudbalu, strpljivost, prema igračima, prema prodaji.  Za Ratkova smo imali tri ponude i to su pismene ponude, a ne onaj sistem "rekla, kazala". Anderleht je nudio 1,4 miliona evra i to smo odmah odbili. Onda se javila Parma koja je ponudila 1,7 plus bonuse s kojim bi to već izašlo na preko dva miliona. Na poslednju ponudu još uvek nismo odgovorili. Njujork siti je ponudio preko dva miliona dolara - rekao je predsednik Žemberi za Alo! i nastavio:

- Ratkov dobro igra, mi čekamo letnji prelazni rok jer verujemo da će mu cena dodatno rasti. Opet se vraćam na strpljenje, treba sačekati. Na njegovo mesto treba dovesti drugog igrača. Moramo imati projekte kao što je Petar ili kao što je bio Mihajlo Banjac. Ako isključivo jurite rezultate, onda ni mladi igrači neće imati strpljenja, pa tako ne bismo ni mi mogli da zarađujemo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading