MUKE SVETACA Idu na Bajern bez Brazilca, a njega sestra čeka: BRČKANJE PRED ROĐENDAN
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Pari Sen Žermen sutra gostuje Bajernu u (ne)mogućoj misiji zvanoj „Četvrtfinale Lige šampiona“, bez Nejmara naravno. Možda Brazilac i ode da, na štakama, bodri tim, a hoće li potom na sekino slavlje, videćemo...

MUKE SVETACA Idu na Bajern bez Brazilca, a njega sestra čeka: BRČKANJE PRED ROĐENDAN

Profimedia

 

Nejmar završio sezonu!

PSŽ je objavio da Nejmar ide na operaciju skočnog zgloba kako bi eliminisao problem koji ga je često mučio prethodnih godina.
- Medicinsko osoblje kluba je preporučilo operaciju, kako bi se izbegao rizik od ponovnog uganuća. Svi konsultovani stručnjaci potvrdili su ovu potrebu - poručili su s „Parka prinčeva“.
Brazilac će u narednim danima biti operisan u Dohi i biće na oporavku tri-četiri meseca, što znači da je za njega sezona završena.

Kao što se zna, Nejmar već deceniju ima naviku da u ovo doba godine bude povređen ili suspendovan zbog kartona, a to zli jezici povezuju s rođendanom njegove sestre Rafaele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAFAELLA (@rafaella)

LŠ - osmina finala, revanši

UTORAK
(2:0)* Benfika - Briž 21.00
(0:1) Čelsi - Dortmund 21.00
SREDA
(1:0) Bajern - PSŽ 21.00
(0:1) Totenhem - Milan 21.00
14. MART
(1:1) Mančester siti - Lajpcig 21.00
(0:1) Porto - Inter 21.00
15. MART
(5:2) Real - Liverpul 21.00
(2:0) Napoli - Ajntraht 21.00
* rezultat prvog meča

Najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena - 222 miliona evra od PSŽ Barseloni iz 2017. i dalje odoleva vremenu - izgubljen je za ekipu i ovog marta, a što može skupo da košta Parižane koji će u Minhenu juriti pobedu, bar minimalnom razlikom za produžetke posle 0:1 kod kuće.

MUKE SVETACA Idu na Bajern bez Brazilca, a njega sestra čeka: BRČKANJE PRED ROĐENDAN

Profimedia

 

Za to vreme, pred subotnje duvanje u 27 svećica, Rafaela Santos se brčka na plaži u Riju. U crnom bikiniju koji otkriva sve njene tetovaže, i obline naravno. I čeka četiri godine starijeg brata, koji je minulog vikenda iz lože „Parka prinčeva“ gledao trijumf PSŽ nad Nantom 4:2, a potom uz pomoć štaka sišao na teren da sa saigračima uveliča rekord Mbapea - 201 gol za „svece“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading