BIVŠI FUDBALER CRNO-BELIH "PONIZIO" RONALDA Portugalac mu prišao, a onda je usledila reakcija koja je viralna na društvenim mrežama (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen Twitter

Kristijano Ronaldo je konačno počeo da se snalazi u Saudijskoj Arabiji tako da je nakon golgeterske partije od četiri gola protiv Al Vehde, sada dvaput i asistirao za pobedu Al Nasra protiv Al Tavona (2:1), međutim meč je na kraju obeležila njegova "ispala". Preciznije, više je zaživela na društvenim mrežama nego što su dobri potezi jednog od najboljih fudbalera svih vremena. 

Na društvenim mrežama kruži snimak kako ga je fudbaler kluba iz Saudijske Arabije "odjavio" kada mu je Ronaldo pružio ruku, a navijači iz Srbije vrlo brzo primetili su da im je taj igrač više nego poznat. 

OVOME SE NIKO NIJE NADAO Murinjo napušta Romu i preuzima tim prepun zvezda

U pitanju je Leandre Tavamba, nekadašnji fudbaler Partizana, koji već duže vreme igra za Al Tavon. Kamerunac je član ovog saudijskoj kluba još od 2018. godine, kada je napustio Partizan za 1,4 miliona evra, a nećemo pogrešiti ako kažemo i da je najbolji igrač Al Tavona za koji je postigao 75 golova od dolaska, dok još ima i 17 asistencija. Nije uspeo da se upiše na semafor protiv Kristijana Ronalda, ali što se tiče viralnosti - sada je "broj jedan".

Ronaldo je prišao Tavambi da se izvini zbog faula koji je napravio, pružio je ruku, a bivši napadač Partizana nije hteo ni da čuje za to, odmakao se od njega i otišao besan.

Pogledajte kako je izgledao ovaj vrlo neprijatni trenutak po Kristijana Ronalda: 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading