IBRA POKAZAO DA JE SAMO ČOVEK Zlatan se obratio prijatelju koji umire, nije mogao da sakrije suze (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Gostojući u jednoj holandskoj emisiji, Ibrahimović se uživo putem video linka javio u emisiju i uključio u akciju podrške svom velikom prijatelju iz vremena Ajaksa - Tijsu Slegersu.

Radi se o holandskom novinaru i potparolu PSV-a, koji se već duže vreme leči od raka krvi. Nažalost, Slegers je pre nekoliko dana objavio kako je njegova bolest neizlječiva, uprkos svim terapijama kojima se podvrgnuo.

- Sećam li se? Uvek ću se sećati toga. On je bio moj jedini prijatelj u Holandiji, kada sam bio izgubljen, kad sam bio mlad, zbunjen i mislio da nemam nikoga tamo. Pojavio se taj novinar koji me je sam kontaktirao, i moram reći, u tom vremenu novinari nisu bili moji prijatelji. Ali on je odlučio sam da se javi, napravio je taj prvi kontakt, našli smo se na ručku, i od tada postali jako dobri prijatelji. Igrali smo tenis zajedno, družili se, on mi je jako puno pomogao, dao mi je uvid u to kakvo stvari funkcinišu u Holandiji. Puno mi je pomogao u tom mom prvom koraku u karijeri. O Tijsu sam pisao i u svojoj knjizi, uvek sam mu ostao zahvalan na svemu, i dalje smo u kontaktu, i mogu reći da je uvek bio u mome srcu - rekao je Ibrahimović.

IBRAHIMOVIĆ U ULOZI TRENERA Šveđanin je neverovatan: Kamera zabeležila njegovo ponašanje na klupi Milana (VIDEO)

Onda se obratio svom prijatelju.

- Tijs, jedino što želim da kažem sada je da te volim, moj prijatelju... - rekao je potreseni Ibra i nije mogao da zaustavi suze, što je rasplakalo i njegovog prijatelja i izazvalo reakciju svih u studiju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading