MIHIN AMANET Sinovi pokojnog trenera složni: ONA KRIJE BOL, moramo da je zaštitimo!
Foto: EPA/EPA/Claudio Peri

 

Arijana Mihajlović, u društvu sina Dušana, primila je u sedištu Italijanskog olimpijskog komiteta priznanje „Aldo Biskardi“ za ličnost godine koja je posthumno dodeljena Siniši Mihajloviću.

 

 

- Tata nam je uvek govorio da je mama jedina „imala više muda od njega“. Podržava nas s ogromnom hrabrošću, sad je red na nas da je zaštitimo jer znamo da krije bol da nas ne rastuži - rekli su Miroslav i Dušan u razgovoru za „Korijere delo sport“.

 

 

Njih dvojica su pričala i o drugom mandatu njihovog oca u Bolonji, završenog tako što je klub sa stadiona „Renato Dal Ara“ dao otkaz srpskom treneru. Obojica tvrde da to ništa nije promenilo u osećanjima prema tom klubu i gradu.

MIHIN AMANET Sinovi pokojnog trenera složni: ONA KRIJE BOL, moramo da je zaštitimo!

EPA/LUCA ZENNARO

 

 

- Niko u klubu nije znao da će tati biti gore, kao što ni mi nismo znali. Bolonja je učinila mnogo za njega, dala mu je ljubav, a tata je uzvratio tolikom snagom, da nikad ne možemo da pomislimo da smo izdani. Možda je klub mogao da prekine saradnju na leto, pre početka sezone. Međutim, tim ga je održao u životu, dao mu snagu da se bori i da ide napred. Za njega je to bio svakodnevni izazov protiv bolesti i za drugi život.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading