ŠVERCOVAO DROGU SA DEVOJKOM Kakav skandal, fudbaler uhvaćen sa 100 kilograma kokaina
EPA/NIC BOTHMA

Vezni igrač Aiglona i povremeni reprezentativac Martinika i njegova devojka su poslednjeg dana prošle godne doputovali u Pariz. Tokom pregleda na carini u njihovom prtljagu otkriveno je 100 kg kokaina, piše "Le Parisien". 

Par je priveden istražnom sudiji, saopštilo je tužilaštvo. Fudbaleru je određen istražni zatvor, mada pojedini mediji prenose da je pušten na slobodu. Njegova devojak puštena je na slobodu pod pravosudnim nadzorom.

ŽELIMO ISKRENO IZVINJENJE Oglasila se majka dečaka kog je Ronaldo napao

- Bez znanja o njegovoj upletenosti, saznali smo da je jedan od naših igrača uhapšen zbog krijumčarenja droge -  objavio je njegov klub.

- Budimo jači nego ikad, ujedinjeni u našoj borbi i edukaciji kroz sport kako bi se borili protiv ove pošasti. Moramo zaštititi i upozoriti naše mlade na rizike, posledice i zloupotrebe ovog okruženja. dodali su iz kluba. 

Nedra je dobro poznat u svetu martinikanskog fudbala, a do sada je za nacionalnu selekciju upisao 20 nastupa.

Nedra je za Martinik debitovao još 2012. godine, nakon što je pružao sjajne partije u dresu US Marinoise i Colonial. Igra na poziciji veznog igrača i bio je član nacionalnog tima na Gold Kupu 2017. protiv Paname i Nikaragve. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading