OGLASILA SE SUPRUGA AMERIČKOG NOVINARA Otkriveno zašto je došlo do iznenadne smrti na Mundijalu u Kataru
Tanjug/Ap

Selin Gounder je rešila da stavi tačku na brojne spekulacije o njegovoj smrti i otkrila je da uzrok aneurizma aorte.

-Grant je umro od rupture neotkrivene aneurizme aorte. Pritisak u grudima koji je doživeo neposredno pred smrt je predstavljao početne simptome. Nikakva reanimacija ne bi ba spasla - rekla je neutešna supruga.

Ona je dodala da smrt nije povezana sa kovidom i njegovim vakcinalnim statusom. 

Smrt američkoga sportskog novinara šokirala je svet sporta. Umro je u 48. godini života, i to tokom produžetaka utakmice četvrtfinala Svetskog prvenstva između Argentine i Holandije. Val je radio na novom tekstu, a onda se samo srušio u prostoru za medije. Novinari su odmah reagovali i pozvali pomoć, ali navodno mu nije bilo spasa.

MARTINEZ POSLAO BRUTALNU PORUKU Ceo svet je protiv Argentine

U javnosti se podigla velika bura jer je Val bio otvoreni kritičar katarske vlasti i navodno je dobijao pretnje smrću nakon što je nosio majicu duginih boja. Njegov brat Erik je sumnjao da je Grant ubijen u Kataru.

Američki mediji pisali su da se novinar danima osećao loše i da je bolovao od hroničnog bronhitisa, pa se sumnjalo i na plućnu emboliju.

Međutim, nakon obdukcije koja je urađena u Njujorku, u bolnici u kojoj radi njegova supruga otkriven je pravi uzrok smrti. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading