KONFERENCIJA SRBIJE PRED BRAZIL "Orlovi" poručili i obradovali naciju: Možemo da priredimo senzaciju (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Srbija će prvi meč na Mundijalu u Kataru odigrati u četvrtak od 20 časova.

Dva tima su bila u istoj grupi i na prethodnom Svetskom prvenstvu, a Brazil je slavio 2:0 u Moskvi. 

KONFERENCIJA SRBIJE PRED BRAZIL

Foto: Alo.rs

 

Đuričić je poručuio pred meč sa Brazilom:

-Fudbal je pokazao da su senzacije moguće, to nam daje samopouzdanje, ali naša utakmica je totalno drugačija i neće biti nimalo lako, daje nam nadu da je senzacija moguća. Da li su Brazilcima slabe karike bekovi? Pa igraju u Juventusu, ako je tako to nije lepo za nas. Imaju mane i pokušaćemo da ih napadnemo gde su najtanji. Ne bih otkrivao da li su bekovi najslabiji. Mi nismo u takvoj situaciji i idemo utakmicu po utakmicu, to kakve sumnje imaju nije naš fokus. Kako god, bitno je da mi prođemo grupu. To od kada oni počinju takmičenje, nije bitno. 

KONFERENCIJA SRBIJE PRED BRAZIL

Foto: Alo.rs

 

Potom se obratio i Nemanja Gudelj okupljenim novinarima i poručio sledeće: 

-Gledamo sebe, imamo atmosferu koja je vrhunska i želimo da odemo što dalje. Voleo bih što duže da ostanemo ovde... Ovo je moje prvo Svetsko prvenstvo, selektor me je pozvao i uvek ću dati sve od sebe kao što je to i do sada bilo. Da li bi mogao da se ponovi šut kao u dresu Sevilje? Nadam se da će to da se desi na utakmicama i najbitnije je da nastavimo kao tim. 

Zatim su pitanja ponovo bila postavljena Filipu Đuričiću. 

Kada sam počinjao ispred zgrade uvek sam zamišljao kao da igramo protiv Brazilaca. Koji je bio epilog, možete samo da zamišljate? Uvek sam zamišljao finale, za nas je u četvrtak već finale i da epilog bude kao i ispred zgrade. Što se tiče vremenskih uslova, mislio sam da će biti teže. Imali smo sreće da je ovakvo vreme, toplije je bilo u Bahreinu. Uglavnom zajedno provodimo vreme i retko je to da je tako velika grupa igrača stalno zajedno. Što se tiče prethodnog Svetskog prvenstva, nisam ni očekivao tada da budem na spisku, ali ovaj poziv i učešće na Mundijalu je kruna karijere. Imao sam tešku povredu pre godinu dana i neopisivo sam srećan što sam ovde. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading