"LALE" SE PROVUKLE Vojvodina posle drame bolja od Kragujevčana na “Karađorđu”
Foto: Alo.rs

Vojvodina je savladala Radnički 1923, ali tek posle drame u finišu susreta. Posle prvog poluvremena u kojem su Kragujevčani bili za nijansu bolji rival, ali nisu iskoristili šanse, Novosađani su odlično ušli u nastavak meča. 

Posle odličnog prodora Čumića u 48. minutu i njegovog ubacivanja u peterac Radničkog štoper gostiju Ponjević je očajno reagovao, zatresao je sopstvenu mrežu. Samo sedam minuta kasnije pogodio je i Veljko Simić. 

NOVI VELIKI KIKS TADIĆEVOG AJAKSA Bivši napadač Zvezde šokirao "kopljanike"

Ipak, upravo je ovaj igrač potom napravio velike probleme svom timu, s obzirom na to da nije iskoristio dve izgledne šanse, u prvoj je bio prilično nonšalantan, u drugoj posle sjajnog pasa Zukića isprečio mu se golman Leković. 

Ulazak Stoiljkovića doneo je mngoo toga pozitivnog u igri Kragujevčana. Upravo je posle njegovog centaršutau 78. minutu Vidović prelepim udarcem glavom pogodio mrežu Carevića, čime je vratio svom timu nadu da može do boda. 

U finišu Radnički je ponovo bio bolji rival, ali su Novosađani imali i dosta sreće. Zaključno sa pokušajima Stoiljkovića, Evandra, potom i Ivanovića u poslednjim trenucima meča. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading