ONI TRI PIŠTOLJA,  A JA IZ SRBIJE Tadić progovorio o napadu - strašna ispovest kapitena "orlova"
EPA/ MAURICE VAN STEEN

- Bio sam sa prijateljem na večeri u italijanskom restoranu, a kada sam posle toga došao, ispred kuće su me napala dva nepoznata čoveka. Iako sam nosio odelo i cipele, bio sam brži od njih, ali su me u jednom trenutku ipak sustigli na svom skuteru - započeo je Tadić svoju ispovest.

Nastavio je u istom ritmu.

- Već u sledećem trenutku smo se tukli. Pomeranjem u levu i desnu stranu sam uspeo da ih razdvojim i tada sam prvo udario onog za kog mi se činilo da je glavni. Drugi me s leđa uhvatio za vrat, ali sam ga udario laktom.

POSTAVIO JE SEBI CILJ Tadić otkrio - sa ovim "orlom" se zna u dušu

Tadić nije bio svestan u kakavoj se opasnosti našao.

- Tek kad pogledam unazad, shvatam da su stvari mogle da ispadnu totalno drugačije. Međutim, u tom trenutku sam bio pun adrenalina i išao sam u borbu.

TADIĆU, PUTINE Zbog jednog Srbinovog poteza navijači pobesneli, povezali ga sa predsednikom Rusije

Govorio je još o samom obračunu.

- Iako su imali tri vatrena oružja, ja sam neko ko se nikada ne odriče svog ponosa. Rođen sam u Srbiji i kao dete sam se dosta tukao. Osećao sam se dobro i snažno - rekao je Tadić, koji ne krije da se posle svega zapitao "Šta je ovo bilo?".

Posle incidenta od pre tri meseca, Tadić i njegova porodica povukli su očekivan potez.

- Sada imamo lično obezbeđenje, a preduzeli smo i druge mere predostrožnosti, o kojima mi policija ne dozvoljava da govorim - poručio je Tadić.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading