TRENERU REALA NIŠTA NIJE JASNO Anćeloti ne može da veruje da Real nije dobio nagradu
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

 

Napadač Reala Karim Benzema je sinoć u Parizu dobio "Zlatnu loptu" za najboljeg fudbalera u prošloj sezoni. U TOP 10 najboljih fudbalera našla su se još trojica igrača Reala, Tibo Kurtoa, Vinicijus i Luka Modrić, ali je za najbolji klub proglašen Mančester siti, iako je Real prošle sezone osvojio Ligu šampiona i špansko prvenstvo.


- Ponosan sam na uspehe svojih igrača. Radujemo se što je Karim dobio ''Zlatnu loptu''. Ponosan sam i zbog dobrog plasmana Kurtoe, Modrića i Vinicijusa. U ovom klubu postoji sve što je potrebno za uspeh: istorija, tradicija, kompetitivnost, kvalitet igrača i atmosfera - rekao je Anćeloti.
TRENERU REALA NIŠTA NIJE JASNO Anćeloti ne može da veruje da Real nije dobio nagradu

Tanjug/Ap

 


On je istakao da mu nisu jasni pojedini kriterijumi za glasanje prilikom izbora "Zlatne lopte".

- Ne razumem kriterijume glasanja na klupskom nivou. Mislim da ne daju realnu sliku o ekipama, jer je jasno da je najbolji bio Real, koji je osvojio Ligu šampiona. Izuzetno poštujemo dodeljene nagrade, ali mi smo na klupskom nivou najveću dobili u maju. Čudi me da se u TOP 30 nisu našli još neki naši fudbaleri. Toni Kros, Eder Militao, Federiko Valverde ili David Alaba. Neko će da kaže da sam pristrasan i da se nalazim u sukobu interesa... Da možda i jesam - zaključio je trener Reala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading