TRENER "ČUKE" POSLE DEBAKLA OD TVENTEA Nismo zaslužili ovako visok poraz
Privatna arhiva

Ekipa sa Banovog Brda izgubila je 1:4 i revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija i tako se oprostila od Evrope. 

- Nismo zaslužili ovako visok poraz. Ispostavilo se da je nama najveći problem bilo prvo pluvreme u Beogradu. Zbog rezultata iz prvog susreta morali smo večeras da rizikujemo. Dali smo prvi gol, ali smo onda prelako primili golove. To je škola, moramo da učimo. Poraz boli, ja prvi ne volim da gubim, ali moramo da izvučemo pouke. Igrači nisu odustajali i moram da budem ponosan zbog toga na njih. Fudbal je igra grešaka. Idemo dalje, već u ponedeljak je nova utakmica i to je dobro za nas. 

LUDILO U HUMSKOJ Evo kako je Rikardo "načeo" Kiprane pa zapalio "grobare" (VIDEO)

Na pitanje da li su se igrači uplašili posle prvog postignutog gola, rekao je:  

- Ovakve utakmice ne igramo često. Istrčiš pred ovakvu publiku, daš gol, osetiš da si bolji i onda počinješ da gubiš glavu, da gubiš pozicije... Ne razmišljamo dovoljni u toku igre, a ovako kvalitetna ekipa brzo te kazni. Videli ste pre prvog gola da smo u dva ili tri navrata napravili bezvezn greške i neke faulove. Nismo bili fokusirani a na ovakvim utakmicama morate da budete koncentrisani sve vreme. Mnogo igrača mora da uči iz ove utakmice, kao i ja.

O Badamosiju izjavio je: 

- Hteli smo da igramo na individualni kvalitet Adžića i Ovusua. Badamosi je danas igrao povređen. Rizikovao je, stegao zube, ali hteli smo više da se oslonimo na krila, na njihovu brzinu i kvalitet. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading