AU, KAKVI MIŠIĆI Pol Pogba nije mogao da veruje kako izgleda, dok ga nije upoznao: "Hulk" novo pojačanje Juventusa (FOTO)
Foto: Twitter/printscreen/chiccochiesa

Novi Hulk u svetu fudbala. Saigrač Dušana Vlahovića oduševio je sve u Juventusu, pa tako ni Pol Pogba nije mogao da veruje kako sve to izgleda kada ga je upoznao.

U pitanju je defanzivac Glejson Bremer koji očigledno provodi dosta vremena u teretani, pa je tako sav u mišićima. Već su počeli da ga porede sa spomenutim superherojem, a naravno da nije zaboravljen ni Adama Traore koji ima sličan izgled.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je ubrzo postao viralan. Vidi se da je i Pogba bio šokiran na upoznavanju sa novim odbrambenim igračem.

- Au, kakvi mišići. Jak je, jak je - dobacivao je Pogba.

Bremer se upoznao sa nekoliko saigrača, a oni su se potrudili da mu pruže zanimljivu dobrodošlicu. Svi su po malo sa njim pričali na portugalskom, pošto je on rođen u Brazilu.

Njegove odlične partije u dresu Torina privukle su veliku pažnju italijanskih klubova, tražili su ga i Inter, Napoli, Roma, na kraju ga je Juve "ukrao" rivalima. Izabrao je broj tri i već je odigrao nekoliko prijateljskih mečeva za crno-bele.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading