ZANIMLJIVO FUDBALSKO VEČE Srbin strelac u porazu, Olimpijakos šokiran u nadoknadi vremena, bizarnim golom (VIDEO)
Printscreen

Tri remija, a u preostala dva navrata su slavili gosti. Baš tako je bilo u Finskoj gde su domaći Helsinki i Plzenj otvorili program u sredu.

Gosti iz Češke su bolje otvorili ovaj meč i preko Tomasa Čorija stigli u vođstvo posle samo šest minuta igre. To je bio ujedno i njihov jedini udarac u okvir protivničkog gola, ali dovoljan. 

Helsinki je pojačao ritam u drugom delu igre, bio bolji protivnik i nagrada je stigla u 50. minutu kada je srpski fudbaler Bojan Radulović pokupio "otpadak" i smestio loptu u mrežu za ijzednačenje.

Ipak, kratko je trajala njihova radost. Samo sedam minuta kasnije strelac za Plzenj je bio Jan Kopic koji je postavio konačan rezultat. Ponovo je to bio jedini udarac u okvir gola gostiju. Dva gola iz dva takva šuta, dovoljno da se u Češku vrate sa prednošću pred revanš.

Nešto kasnije je počeo meč između Makabija iz Haife i favorizovanog Olimpijakosa. Grci su to i opravdali i poveli u sedmom minutu preko novopridošlog Filipa Zinkernagela. Međutim, to što su započeli nisu i završili.

Stigla je kazna u drugom minutu nadoknade drugog poluvremena. Lopta je stigla do Doleva Haziza koji je uputio loptu preko glave i na bizaran način matirao Tomaša Vačlika. 

 

 

U preostalim mečevima Slovan iz Bratislave je slavio na gostovanju u Mađarskoj protiv Ferencvaroša rezultatom 1:2.

EKSKLUZIVNO Prvi intervju sa Zvezdanom, maskotom crveno-belih (VIDEO)

Domaći tim je vodio sve do 81. minuta golom Kristofera Zakarisaena, ali su sve to proćerdali nakon što ih je prvo načeo gruzijski fudbaler Guram Kašia, a potom i u 87. prelepom "kiflom" Tigran Barsegjan.

Meč je u prvih 11 započeo Ivan Šaponjić koji je dobio žuti karton zbog udaranja laktom i utakmicu završio u 69. minutu. Četiri minuta kasnije je ušao i Aleksandar Čavrić. 

Fenerbahče je protiv Dinama u Kijevu odigrao bez golova, a isto je bilo i na meču Maribora i Šerifa. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading