STANKOVIĆ GA OTPISAO Italijan napustio "Marakanu", evo gde se spreman za novi angažman
Foto: Printscreen/instagram

Platili su ga Lečeu oko 1,2 miliona evra, polagali su velike nade da će "Mesi iz Salenta" biti pravi naslednik El Fardua Bena, ali sada je jasno da je Italijan bio potpuni promašaj.

Dejan Stanković na Falka praktično nije računao prethodne polusezone i klub je odlučio da ga proda ovog leta, međutim njegova potraga za novim klubom ne ide naročito uspešno pošto je već sredina jula...

"Falko će ostati u italiji jos neko vreme. Želja mu je da pronađe klub u Italiji i smatra da će to uraditi bolje ako je tamo", ispričao je sportski direktor Mitar Mrkela na početku priprema Crvene zvezde, međutim potraga od tada nije mnogo odmakla i Falko i dalje traga za sredinom u kojoj će nastaviti karijeru.

Najviše se pričalo o Kaljariju, koji je na kraju odustao od Falka, ne želi ga nazad ni njegov bivši klub Leče zbog načina na koji je otišao, dok su oni sada u Seriji A, dok se u italijanskoj javnosti ne spominju neka nova imena.

Mitar Mrkela je za današnje izdanje "Sportskog žurnala", u kome je govorio i o novom desnom beku, poručio da je "Falko i dalje u Italiji i da se radi na njegovom transferu", a sudeći po njegovom Instagramu - trenutno vredno trenira i nada se da će to biti dovoljno da se vrati u domovinu po uslovima koje traži.

Poslednji od svega 35 mečeva u dresu Zvezde, Falko je odigrao još 7. maja protiv Radničkog, što je bila još jedna neubedljiva partija zbog koje je Dejan Stanković kritikovao rezerviste.

"Prvo poluvreme je bilo odlično, u drugom smo izgubili na ritmu, neko je izgubio i na odnosu, što ne bi smelo da se desi, jer Zvezdin dres je svetinja, ali na tome ćemo mi unutar nas da rešimo", rekao je tada Stanković i evidentno mislio na Falka koji je posle toga definitivno precrtan.

Falko je već nedeljama odsutan sa treninga Zvezde, uz dozvolu kluba. Prvo je godišnji odmor proveo na Ibici sa suprugom i prijateljima na Ibici, dok od tada trenira kod kondicionog trenera Đuzepea Ungara, ali sa malo poznatim igračima iz Serije C ili Serije D koji takođe održavaju formu i pokušavaju da pronađu novi angažman.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading