ŠTA BI BILO DA JE DOŠAO RANIJE U ZVEZDU? Ohi na udaru navijača, a statistika kaže da je bolji od Rikarda
FK Crvena zvezda

 

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički iz Niša sa 4:1 i došli na dva koraka do odbrane šampione titule u Superligi Srbije. Napadač crveno-belih Ohi Omoijuanfo postigao je dva gola i tako prekinuo kratak golgeterski post.

Neko vreme, Norvežanin je bio na udaru navijača zbog nešto skromnijih partija, a na njegovu stranu stao je i trener Dejan Stanković koji je dan pred utakmicu sa "meraklijama" najavio da će se Ohi upisati u strelce. Tako je i bilo.

Međutim, kritike na račun odličnog napadača možda su i neopravdane s obzirom da, ako se pozabavimo statistikom, Ohi je trenutno najproduktivniji napadač Superlige Srbije.

ŠTA BI BILO DA JE DOŠAO RANIJE U ZVEZDU? Ohi na udaru navijača, a statistika kaže da je bolji od Rikarda

FK Crvena zvezda

 

Od kako je došao u Zvezdu, Norvežanin je na terenu proveo 832 minuta i za to vreme postigao osam pogodaka, s druge strane trenutno najbolji strelac šampionata Rikardo Gomeš odigrao je 1112 minuta i za to vreme se 10 puta upisao u strelce. Treba dodati i da je Ohi pogađao u meču sezonu - "večitom" derbiju koji je crveno-bele vratio na "minus dva" i omogućio da i sa istim brojem bodova na kraju sezone budu u prednosti nad Partizanom.

Da je došao na početku sezone sigurno da bi gledali mrtvu trku u borbi za najboljeg strelca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading