OLD TRAFORD OVACIJAMA ISPRATIO MATIĆA "Crveni đavoli" razbili Brentford na oproštaju od srpskog fudbalera
Foto: EPA/EPA-EFE/Tim Keeton

Ovo je ujedno bio poslednji meč Crvenih đavola pred domaćim navijačima ove sezone, koju će svi oni kojima je ovaj veliki klub u srcu želeti što pre da zaborave.

Trenutno šesto mesto na tabeli Premijer lige preskroman je učinak za jedan od najvećih klubova ne samo u Engleskoj.

Istina, Junajted teoretski još uvek ima minimalne šanse za Top 4 i plasman u Ligu šampiona naredne sezone, ali tome se realno više ne nadaju ni najveći optimisti među navijačima ovog kluba.

Bez obzira na sve loše u sezoni, ovo veče je proteklo u dobroj igri Junajteda i slavljeničkoj atmosferi.

Poveo je domaći tim u devetom minutu pogotkom Bruna Fernandeša na asistenciju mladog Elange. Bio je to deseti premijerligaški gol Portugalca ove sezone. Prethodno je VAR potvrdio da nije bilo ofsajd pozicije. 

Međutim, u pretposlednjem minutu prvog poluvremena te sreće nije bio drugi Portugalac u domaćem timu – Kristijano Ronaldo. Ovog puta VAR je pokazao da je slavni fudbaler bio u nedozvoljenoj poziciji kada ga je proigrao Huan Mata.

Ono što nije uspeo u prvom, Ronaldo jeste u drugom poluvremenu. U 61. minutu izborio se za penal (srušio ga Henri) i sigurno izveo najstrožu kaznu za 18. premijerligaški gol u sezoni. Da li poslednji na Old Trafordu?

Ovaj meč bio je poslednji na Teatru snova za brojne igrače Junajteda. Za neke se već sad zna da na kraju sezone sigurno napuštaju Mančester Junajted. Među njima su srpski internacionalac Nemanja Matić, kao i Huan Mata. Španac je u to ime doživeo da prvi put bude starter još od poslednjeg meča prošle sezone protiv Vulvsa. 

OGROMAN PREOKRET Barsa pušta vezistu, zamena već spremna?

Obojica su doživeli ovacije kada su u finišu meča napuštali teren.

Videćemo da li će i Kristijano Ronaldo otići na kraju sezone, kao i još neki drugi igrači kad na leto dođe novi menadžer Erik ten Hag.

Tek, Mančester Junajted je na kraju pobedio ekipu Brentforda sa 3:0, a konačan rezultat postao je francuski defanzivac Rafael Varan. Bio je to njegov pvi premijerligaški pogodak otkako je stigao u Junajted iz Real Madrida.

U narednom kolu Crveni đavoli gostuju Brajtonu, dok Brentfotd dočekuje ekipu Sautemptona. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading