OPLJAČKAN PRVI GOLMAN SRBIJE! Lopovi ojadili Rajkovića, odneli bukvalno sve!
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Prvi golman reprezentacije Srbije i francuskog Remsa Predrag Rajković, opljačkan je u Francuskoj.

Lopovi su iskoristili period kada je srpski golman bio odsutan, sa reprezentacijom, i odneli apsolutno sve iz njegovog doma.

Kako javlja Telegraf, provalnici su upali u kuću srpskog golmana i tom prilikom pokupili apsolutno sve stvari. Od nakita, garderobe, pa sve do uređaja i nameštaja. U stanu nije ostalo ništa, osim golih zidova.

Rajković je, zajedno sa svojom suprugom, došao u Srbiju pre oko 15 dana, kako bi se priključio reprezentaciji Srbije, ali i usled smrtnog slučaja koji je zadesio njegovu suprugu Anu Rajković.

Nakon utakmice sa Danskom na kojoj je čuvao gol srpske reprezentacije, Rajković se vratio u Francusku sam, dok je njegova supruga ostala u Srbiji.

Kada je ušao u stan imao je šta i da vidi, ili bolje rečeno, nije imao šta da vidi. U stanu nije ostalo apsolutno ništa. Lopovi su očigledno dobro znali da se srpski fudbaler, kao ni njegova supruga, neće vraćati brzo u Francusku, iskoristili su trenutak i pokupili sve stvari.

Ovo nije prvi put da je Rajković opljačkan u Francuskoj, pošto je već jednom u februaru 2020. godine doživeo sličan scenario, ali se tada u stanu našla i supruga Ana.

Tom prilikom provalnici su odneli skupoceni nakit i satove u vrednosti od oko 100.000 evra, a sada je pričinjena mnogo veća šteta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sladjan

30.03.2022 22:51

Ako ruke im se pozlatile lopovske!!!!i on je unesrecio zemlju primio tri komada!!!!!bog im dobro dao!!!!!