OLUJA U ENGLESKOJ NOSI SVE PRED SOBOM! Odložen meč Čempionšipa! (FOTO) (VIDEO)
EPA-EFE/Andy Rain

 

Meč je bio zakazan za 20:45, ali zbog oluje je nastala prilično velika šteta na krovu stadiona te je utakmica zbog toga odložena.

Kako je potvrda odlaganja stigla u 17 časova, ekipa Notingema već je bila u Bornmutu u koji je doputovala u četvrtak. Notingem je zahtevao da odluka o sudbini meča bude potvrđena najkasnije do 14:30 kako navijači ne bi kretali na put, ali kada je Engleska fudbalska liga dala potvrdu o odlaganju svi su već bili na pola puta ka odredištu. 

Notingem se u svom saopštenju izvinio i zahvalio navijačima koji su krenuli put Bornmuta, a domaćinu se zahvalio na nameri da učini sve da ne dođe do odlaganja.

Za sada, svi ostali mečevi zakazani u Čempionšipu za vikedn ostaju na programu po planu, ali su već zbog vetra i posledica oluje odložena dva duela iz nižih liga – Egziter – Barou u Ligi 2 i Halifaks – Dover u Nacionalnoj ligi.

SERIJA LOŠIH REZULTATA Nula Redinga Veljka Paunovića!

U petak su širom Ujedinjenog Kraljevstva prijavljeni brojni prekidi u dotoku električne energije, otakazni su brojni letovi, upozorenja zbog nevremena su na snazi širom zemlje, a prijave štete na raznim objektima samo pristižu.

Prema poslednjim informacijama, jedna osoba je poginula, najmanje troje je povređeno upravo zbog oluje. 

Takođe, ova oluja nije mimoišla ni krov stadiona Totenhema, koji se "zalelujao" od siline vetra. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading