ŠOKANTNO SAZNANJE! Legendarni Kamerunac postao otac devojke od 22 godine!
EPA-EFE/MATTEO BAZZI
ŠOKANTNO SAZNANJE! Legendarni Kamerunac postao otac devojke od 22 godine!

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

 

 

Prvostepeni sud u Madridu proglasio je bivšeg kamerunskog fudbalera Samuela Etoa zvanično ocem Erike Do Rosario Nieves, devojke koja ima 22 godine! 

Kamerunac je izgubio sudski spor i nije prisustvovao izricanju presude. Odluku je objavio seviljski advokat Fernando Osuna, koji je bio zadužen za pravno zastupanje mlade djevojke od 2018. godine.

Majka mlade žene Adileusa i Eto upoznali su se u jednom madridskom noćnom klubu 1997. godine, kada je Kamerunac bio član Leganesa. Njih dvoje su stupili u vezu, a Adileusa je u februaru 1998. godine otkrila Samuelu da je trudna. Fudbaler je tada rekao da će se brinuti o detetu, iako je budućoj majci već tada skrenuo pažnju da bi za oboje bilo bolje da nemaju dete. 

Ubrzo je Samuel Eto (40) napustio Adileusu. Prekinuo je svaki kontakt sa njom, nije želeo da joj odgovara na telefonske pozive i mejlove. Devojčica je rođena 1999. godine u bolnici "Alarcon Foundation" u Madridu. Eto je tada bio član Espanjola i nije želeo da je prizna.

UVEK MOŽE BOLJE! Miloš Jojić zadovoljan pobedom u Pragu, ali...

Da bi pokrenula sudski postupak Adileusa je morala da pronađe biološke dokaze koji bi potkrepili njeno svedočenje. Kada je u tome uspela tužila ga je sudu pre četiri godine. 

Bivši fudbaler osuđen je na isplatu mesečne naknade ćerki od 1.400 evra, retroaktivno od podizanja tužbe.

Samuel Eto zvanično ima petoro dece - Ani, Mael, Etijen, Sijenu i Lin, četiri ćerke i sina. Oženjen je Žeoržetom od 6. jula 2007. godine, a ona je majka Sijeni i Lin, sa kojima živi u Parizu. Ostalu decu, kao i Erike Do Rosario Nieves Kamerunac je dobio iz vanbračnih veza. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading