DRAMA U ENGLESKOJ! Zvezda Sitija pretučena i opljačkana u svojoj kući! (FOTO)
Printscreen

Na selfi fotografiji koju je "postovao" na svom instagram nalogu, pokazao je posledice koje su mu ostavila četvorica muškaraca: podliv na oku i rasekotinu u predelu slepoočnice.

SITI NIJE LIČIO NA SEBE, ALI JE FODEN SVE ISPRAVIO! Šampion se nekako provukao protiv Brentforda, Gvardiola nije napravio nijednu izmenu! (VIDEO)

Kako je objavio, iz kuće su mu odneti nakit i ostale dragocenosti.

Kanselo je bio u postavi Gvardiolinog tima protiv Brentforda u gostima, ekipa se u međuvremenu vratila kući, a u sredu je planiran povratak u London na meč sa Arsenalom. 

- Nažalost, danas sam napadnut od strane četvorice kukavica koji su me povredili i pokušali da povrede moju porodicu. Kada im se suprotstavite ovo se desi - napisao je Kanselo, pokazujući na slici povrede koje je pretrpeo.

NISAM SREĆAN! Navijači Čelsija u strahu!

Nastavio je u istom ritmu.

- Uspeli su da uzmu sav moj nakit i da me ostave u ovakvom stanju. Ne znam uopšte kako takvi ljudi postoje. Najvažnije za mene u ovom času je da smo svi, i ja i moja porodica, u redu. Posle toliko prepreka u životu, ovo je još jedna koju ću prevazići, snažno kao i uvek.

U međuvremenu se oglasio i Siti koji je potvrdio da se u domu Kansela desila pljačka i da je njihov igrač bio meta napada nepoznatih provalnika.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading