HAOS U PREMIJER LIGI! Klub promenio grb i izazvao gnev navijača! (FOTO)
EPA-EFE/NEIL HALL

Klubovi u Premijer ligi drže do tradicije i kada dođe do promena to obično ne naiđe na dobar odjek kod navijača. 

Norič je odlučio da promeni grb koji na dresu engleskog kluba stoji punih 120 godina.

Grb, koji na sebi ima kanarinca, lava i tvrđavu, simboli su ne samo kluba već i grada Noriča, a sada su u velikoj meri uprošćeni. 

– Ovo je veliki trenutak u istoriji Noriča i sjajna poruka koja se tiče budućnosti kluba. Po prvi put nakon 50 godina klub će promeniti izgled grba koji će sada biti spreman za digitalno doba. Ovo spremamo dve godine i izuzetno smo ponosni na ishod - naveli su iz Noriča. 

Ipak, ovakav potez uprave izazvao je gnev kod navijača koji smatraju da se na taj način gazi po istoriji kluba staroj 120 godina.

 

 

– Ne. Ne. Ne. Ne. Ovo je apsolutno izdaja. Ovo je užasno i treba ga odmah odbaciti. Sramota. Nema potrebe, nema smisla i prosto je neželjen. Strašan udarac u lice decenijama tradicije. Potpuno uništen ovom apsolutnom havarijom - bio je komentar izrevoltiranog navijača Noriča. 

 

 

– Šta je dođavola ovo???? Apsolutno ga mrzim. Ne, gnušam ga se. Naš grb je bezvremenski klasik, nema potrebe da ga menjate. Volim #NCFC više od 40 godina i nažalost deo te ljubavi je upravo umro… – takođe je jedan od komentara. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading