HAOS U BOSNI Pjanić se oglasio posle izbacivanja iz reprezentacije
EPA-EFE/Fehim Demir

Miralem Pjanić je izbačen iz reprezentacije Bosne i Hercegovine dok je selektor Ivajlo Petev, a posle ogromnog skandala oglasio se i vezista Bešiktaša na pozajmici iz Barselone. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine Pjanić je odigrao103 utakmice i postigao 15 golova.

Na Internetu su se pojavile njegove fotografije na kojima je navodno pod dejstvom alkohola i uz nargilu provodio vreme u kafani noć pre utakmice sa Finskom.

- Želim da demantujem lažnu vest koja je juče objavljena u našim medijima, a tiče se mog neigranja na sinoćnoj utakmici. Prava i jedina istina je da je sve odlučeno u dogovoru sa selektorom Petevom - napisao je Pjanić na Instagramu.

Prethodno su i u FS BiH objavili saopštenje, ali su ga zatim obrisali.

- Ne smemo zaboraviti činjenicu da je Pjanić u dresu reprezentacije pružao sjajne partije. Njegov postupak koliko god da nije bio primeren igraču takvog renomea niti patriotizmu koji treba osećati svako ko nosi nacionalni dres, ipak treba shvatiti kao posledicu nedovoljnog psihološkog oporavka nakon svega što mu se događalo u poslednjih godinu dana karijere -  pisalo je u obrisanom saopštenju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading