ŠTA REČE OVAJ ČOVEK?! Brutalna prozivka na račun "orlova" šokirala sve navijače Srbije
EPA/ Julien Warnand

Portugal drži sudbinu u sopstvenim rukama pred poslednja tri meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Izabranici Fernanda Santoša čekaju Luksemburg i Srbiju, a gostuju Irskoj. Selektor Portugala je pred meč protiv Luksemburga iskoristio priliku da "bocne" izabranike Dragana Stojkovića. 

 

- Očekujem težak izazov, po onome što sam video u subotu protiv Srbije. Bilo je teško i Srbiji, Luksemburg je na kraju izgubio, mislim nezasluženo. Srbija je imala nekoliko šansi posle kontri, ali svako ko bi gledao samo statistiku bi stekao pogrešan utisak. Lopta je skoro sve vreme bila u nogama fudbalera Luksemburga - rekao je Santoš.

I Portugalija je u prvom meču protiv Luksemburgom imala problema, gubila je sa 0:1, zatim posle izjednačujućeg gola u nadoknadi prvog poluvremena slavila sa 3:1.

- Pre pet meseci smo imali poteškoća, sa dosta truda smo stigli do bodova. Luksemburg uvek pokušava da izađe i igra. Žele da imaju loptu, defanzivno su solidni. Protiv Srbije nisu igrala dva najvažnija igrača - Žerson Rodrigez i Kristofer Martins – sutra će biti tu.

Svestan je trener nekadašnjeg prvaka Evrope da "selesao" neće imati lak posao do kraja kvalifikacija. 

- Pred nama su tri finala, jer želimo direktno na Svetsko prvenstvo. Moramo da budemo koncentrisani na ono što dobro znamo da radimo. Ako budemo uravnoteženi bićemo blizu pobedi - zaključio je Santoš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading